Direktørskifte i Armatec Danmark

Arne har ledet og udviklet Armatec med stort engagement og passion, og har altid understreget, at det er kompetence og drivkraft blandt medarbejderne i teamet, der gør forskellen. Det er det, der giver kunderne værdi, og i sidste ende skaber resultater. Sammen med Arne’s erfaring og købmandskab har det resulteret i en meget positiv udvikling af virksomheden gennem alle årene.

Arne Noesgaard fortsætter som bestyrelsesmedlem i Armatec Danmark og Norge, og som formand for bestyrelserne i Valtor Offshore og Dansk Ventil Center.

Jens har tidligere været ansat i Armatec i en årrække, og sluttede som salgschef i 2011. De sidste 8 år har Jens dels arbejdet som afdelingschef i OEM Klitsø og senest som Adm. Direktør hos Bürkert Danmark.

Jens kommer tilbage med stor ledelseserfaring fra tilsvarende stillinger, hvor han, med stor succes i begge jobs, har videreført den ledelsesstil og det værdisæt, vi står for her i Armatec.

Med Jens ved roret fortsætter Armatec derfor den positive udvikling med en direktør, der står på mål for Armatec’s værdier samtidig med, at han tilfører virksomheden nye erfaringer, ideer og energi.

Jens Brammer får ansvaret for at fortsætte den løbende implementering af Armatec-koncernens strategi og vision i Danmark samt udvikling af forretningen med fokus på kundetilfredshed, bæredygtighed og vækst.

Vi ser frem til at fortsætte og udvikle vores positive samarbejde.

 

LÆS også: Armatec – Overrækkelse af donation til Granbohus
Armatec A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger