Generationsskifte i Greve – Medstifter af JRV sender stafetten videre

Virksomheden bygger på opfinder-brødrene Jørgen og Erik Rasmussens solide specialviden. Nu overtager tredje generation den daglige ledelse.

Innovation har i 50 år været kernen i JRV A/S. Nu er tiden kommet til, at en ny generation overtager roret i Greve-virksomheden, som udvikler og producerer højteknologiske ventilationsløsninger, der sikrer person- og produktbeskyttelsen i hospitals- og medicinalindustrien.

JRV A/S blev oprindeligt etableret i 1968 af de to driftige opfinderbrødre Jørgen og Erik Rasmussen. Deres fagkundskab og utallige ideer blev startskuddet på den lange række af innovative ventilationstekniske produkter og løsninger, som den danske virksomhed er kendt for i dag.

Ny administrerende direktør for JRV A/S er Daniel Rasmussen, som er tredje generation og dermed barnebarn af medstifter Jørgen Rasmussen. Daniel Rasmussen ser frem til at føre virksomheden ind i fremtiden.

“Med baggrund i dygtige medarbejdere og vores gode produkter, ser jeg en fantastisk fremtid for JRV. Vi mærker en stigende efterspørgsel fra markedet efter vores løsninger og knowhow. Dette går hånd i hånd med mit mål om øget fokus på udvikling af nye løsninger, så vi også i fremtiden kan levere kvalitetsproduktet, der beskytter vores kunder i deres arbejde,” siger Daniel Rasmussen.

Spændende rejse forude
Styrken i JRV A/S ligger i akkumuleringen af årtiers viden inden for ventilationsteknologi, og virksomheden har hidtil været ledet af medstifter Erik Rasmussen. Som medstifter kan han se tilbage på en fascinerende virksomhedsrejse, der bygger på den iderigdom og iværksættertrang, som han og broren Jørgen Rasmussen besad.

”Jeg er stolt og glad over, at min bror og jeg for over 50 år siden sprang ud som selvstændige. Det har været en spændende rejse, der har bragt mig utrolig mange glæder. Nu glæder jeg mig over at kunne bringe stafetten videre i familien til en nye generation,” siger Erik Rasmussen.

Generationsskiftet er formelt allerede gennemført. 1. november blev den dato, hvor ledelsesposten officielt blev ombyttet. Selv om det nu er Daniel Rasmussen, der har titlen adm. direktør, så er kontinuiteten sikret, idet Erik Rasmussen fortsat vil have tilknytning til virksomheden som en aktiv del af ledelsen – samt i form af sin rolle som bestyrelsesformand.

Opfinderånd lever videre
Den 37-årige Daniel Rasmussen er stolt over at få lov til at føre JRV A/S og dens 18 medarbejdere videre på rejsen. Han fortæller, at har altid set op til sin farfar, og at han fra barnsben har opholdt sig i virksomheden. Derfor var det ganske naturligt, at han selv blev uddannet klejnsmed og hurtigt fik sin daglige arbejdsgang i JRV A/S.

Senere blev Daniel Rasmussen uddannet som bygningsingeniør. I perioden fra 2008 til 2016 arbejdede han som både rådgiver, entreprenør og leverandør inden for byggebranchen. I 2016 vendte han tilbage til JRV A/S, hvor han tog del i den daglige drift og ledelse samt fik en plads i bestyrelsen.

Læs også: FlexAir leverer...
Cookie-indstillinger