Brimas A/S køber Svend Hansen & Søn A/S

Med købet af maskinfabrikken kommer Brimas A/S et skridt nærmere ambitionen om at blive den foretrukne totalleverandør af underleverandørarbejde indenfor specialopgaver i rustfri stål, jern og aluminium.

Godt samarbejde endte med overtagelse af virksomhed.

Brimas A/S har i mange år haft et særdeles godt samarbejde med Svend Hansen & søn A/S, der har en flot historie. Virksomheden er 70 år gammel og blev grundlagt af Svend Hansen i Smedegade i Horsens. Forretningsgrundlaget var dengang cykelsmed, men aktiviteterne blev udvidet og har gennem årene omfattet produktion af skoleinventar, værktøjsfremstilling, specialmaskiner og underleverandørarbejde som maskinfabrikfabrik i form af fræse- og drejearbejde.

Medejer og 3. generation af Svend Hansen & søn A/S, Morten Vilmund Hansen udtaler >> Min kompagnon Kim og jeg har igennem længere tid været i dialog med Brimas omkring mulighederne for, at stige på ”Brimas-toget” OG vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at lande en aftale. Vi har haft et tæt samarbejde med Brimas i mange år og deler de samme værdier omkring ordentlighed og overholdelse af aftaler, så vi glæder os… <<.

Kim Due Jacobsen supplerer >> Det bliver spændende at blive en del af en større virksomhed. Der stilles større og større krav til kvalitetsstyring, dokumentation og sporbarhed m.v. Det er svært som mindre virksomhed at opfylde alle de krav der skal til som underleverandør, men det har Brimas ret godt styr på. Jeg glæder mig til at kunne rette fokus på fremstilling på vores CNC fræse- og drejemaskiner <<.

Adm. direktør for Brimas, Thomas Iversen udtaler >> Vi har i flere år kikket efter en mulighed for at tilkøbe kompetencer og maskineri indenfor den spåntagende bearbejdning. En række af vore større kunder har længe opfordret os til at gå ind i branchen for spåntagende bearbejdning, en opfordring der stille og roligt har nærmet sig et krav, så der var to muligheder. Den ene var opkøb, den anden var at starte fra bunden.

Heldigvis bød den her mulighed sig, så vi allerede fra i dag d. 01/07-2019 kan tilbyde CNC-fræsning og CNC-drejning. Det er vi rigtig glade for, specielt fordi vi med Kim og Morten har fået to dygtige gutter der kan være med til at udvikle et nyt forretningsben hos Brimas, samt det at de begge har et indgående kendskab til Brimas værdier.

Sv. Hansen & Søn flytter til Satellitvej ultimo 2019

Sv. Hansen og Søn i dets nuværende form lukker ultimo 2019, hvor aktiviteterne flyttes fra Bodøvej 6 til Satellitvej 10 i Horsens, hvor Brimas A/S har boet siden 2007, men allerede fra i dag d. 01/07-2019 vil det være med Brimas som ejere.

Peter Iversen, medejer og produktionschef ved Brimas er også begejstret over i fremtiden at kunne tilbyde spåntagende bearbejdning. >>Jeg håber vi kan få plads til maskinerne siger han med et glimt i øjet… Vi har fyldt alle 5000 m2 op med gode ordre lige pt., men mon ikke vi finder plads… Alternativt må vi bygge igen for 4. gang. Heldigvis har vi masser af plads til at udvide, men vi skal jo huske at passe godt på det vi har brugt 20 år på at opbygge. Princippet om at tjene pengene før de bruges skal stadig følges slutter Peter Iversen af<<.

Cookie-indstillinger