Aliaxis sælger sin keramiske forretning til Kyocera Fineceramics

– Ceramics Division og FRIATEC GmbH – Ceramics Division bliver et datterselskab til det tyske KYOCERA Fineceramics GmbH og bliver dermed en del af KYOCERA, en teknologisk førende global virksomhed indenfor keramik.

Aftalen mellem Aliaxis SA og KYOCERA Fineceramics GmbH blev underskrevet d. 29. maj 2019.

Den endelige dato for overtagelsen, afhænger af gældende betingelser og herunder regulatoriske myndighedsgodkendelser. Indtil ændringen endeligt træder i kraft vil Aliaxis Utilities & Industry AB og FRIATEC GmbH fortsætte i den eksisterende konstellation og alle forretningsaktiviteter vil være uændret.

For KYOCERA spiller vi en vigtig rolle i gennemførelsen af deres europæiske ekspansionsstrategi, hvor vi bliver deres første produktionssted for keramiske-metalkonstruktioner i Europa. Det gør os mere dynamiske, fleksible og stiller os stærkere til den fremtidige vækst.

Med et bredere produktprogram kan vi nu tilbyde dig som kunde flere løsninger og imødekomme dine behov og forventninger endnu bedre.

Billede: Keramisk kapacitive sensor til højt tryk og aggresivt miljø

Denne positive ændring sikrer vores kunder i Norden og Tyskland samt vores medarbejder en kontinuitet, stabilitet og udsigt til en langsigtet sund vækst.

For alle vores kunder sikrer denne ændring kontinuitet, stabilitet og langsigtet vækst såvel som for vores virksomheder og medarbejdere i Norden og Tyskland.

Billede Aliaxis / Friatec’s produktionsområde i Mannheim, Tyskland

LÆS også: Elmodan – Klar til sæsonens skybrud?
Aliaxis sælger sin keramiske forretning til Kyocera Fineceramics's Firmaprofil
Cookie-indstillinger