Trykrør fra Emtelle i høj kvalitet

EMTELLE producerer trykrør i dimensioner fra Ø25 mm til Ø800 mm, så vi har bogstaveligt talt et rør til en hvilken som helst opgave entreprenøren skal løse.PE – rør: · Er lette og dermed nemme at håndtere. · Er fleksible og kan derfor modstå jordsætninger. · Er utrolige stærke og holdbare og kan f.eks. bruges til underboring og relining. · Leveres i længder, der kun kræver minimale sammensvejsninger. · Er nemme at svejse og beholder styrken i samlingerne. · Er korrosionsfri og har en glat overflade, som kun giver begrænset tryktab og afsætning.

Et par fagudtryk der er gode at huske Når vi snakker PE – rør, er det godt at kende til udtrykkene: PN, SDR, PE80, PE100 og PE100 RC.

  • PN: Er et udtryk for det højest tilladte indvendige driftstryk i røret ved 20 C° og en designeret levetid på minimum 50 år.
  • SDR: Udtrykket er et forhold mellem rørets udvendige diameter og godstykkelsen. Et rør der f.eks. har en yderdiameter på 110mm og en godstykkelse på 10mm har en SDR værdi på 11.
  • PE80, PE100 og PE100 RC: er alle forskellige råvarer med forskellige egenskaber.

EMTELLE producerer PE trykrør i forskellige varianter, farver og striber i dimensionerne fra Ø25 mm til Ø800 mm, så vi har bogstaveligt talt et rør til en hvilken som helst opgave entreprenøren skal løse.

Se Leverandører af Trykrør her
Cookie-indstillinger