Eilersen Electric A/S lancerer verdens første hygiejniske bjælke vejecelle

De nye hygiejniske vejeceller, der betegnes type BL, er kendetegnet ved et unikt hygiejnisk design, der letter rengøring og dermed minimerer risikoen for bakterievækst på vejecellen for dermed at sikre en høj grad af hygiejne.

De nye vejeceller er udviklet og produceret i Danmark samt baseret på det meget præcise og robuste kapacitive måleprincip. Denne teknologi muliggør installation uden komplicerede og ikke-hygiejniske mekaniske indbygningssæt med overlaststop, der normalt er nødvendige ved andre vejecelle teknologier, og som i sidste ende resulterer i en ikke-hygiejnisk installation.

Den enkle installation af de nye Eilersen vejeceller uden sidestyr og overlasttop resulterer i en installation, som er endnu mere enkel, hygiejnisk og let at vedligeholde, end hvad der ellers findes på markedet.

Verdens første hygiejniske bjælke vejecelle

Den nye bjælke vejecelle type BL er verdens første bjælke vejecelle i et hygiejnisk design og er kendetegnet ved den glatte overflade, som giver en sanitær og vedligeholdelsesfri installation, hvilket er unikt for bjælke vejeceller.

Bjælke vejeceller er generelt kendt for at være vanskelige at rengøre, men det nye hygiejniske design fra Eilersen, reducerer udfordringerne ved rengøring af vejecellens overflade og minimerer derved risikoen for produktionsstop forårsaget af produktkontaminering.

Den nye hygiejniske digitale bjælke vejecelle type BL produceres i elektropoleret rustfrit stål for at opnå den laveste overfladeruhed, er lasersvejst (IP68) og kan leveres i kapaciteter op til 1000 kg med 0,025% nøjagtighed. Desuden er vejecellerne ATEX-certificeret til installation i ATEX zone 1, 2, 21 og 22.

Som alle andre vejeceller fra Eilersen er BL serien ligeledes digital, leveres kalibreret fra fabrik og er monteret med et kabel, der kan skiftes eller ændres on-site uden indflydelse på vejecellens kalibrering. Alle egenskaber der letter montage og idriftsættelse samt sikrer en vedligeholdelsesfri løsning.

Ny ASIC giver optimale specifikationer

Under udviklingen af ​​den nye serie af vejeceller, har der været fokus på at optimere specifikationerne gennem en egenudviklet ASIC, som er baseret på den nyeste mikroprocessor teknologi.

Fleksibel instrumentering

De nye vejeceller kan leveres med de mest udbredte interface muligheder, eksempelvis PROFINET, Profibus DP, EtherNet IP og Modbus TCP. Derudover kan de nye hygiejniske vejeceller leveres med en række digitale vejeterminaler, der indeholder standard firmware for de fleste vejeapplikationer eller som option med kundetilpasset firmware.

Pålidelig kapacitiv teknologi

Eilersen har mere end 40 års erfaring i at levere industrielle vejeløsninger baseret på kapacitive vejeceller, der er kendt for en simpel mekanisk og elektrisk installation, som reducerer både omkostningerne ved den samlede installation samt minimerer kundens vedligeholdelsesomkostninger.

Disse fordele er kendt og værdsat af tilfredse kunder i mere end 85 lande over hele verden.

www.eilersen.com

LÆS også: NYE hygiejniske vejeceller fra Eilersen
Eilersen Electric Digital Systems A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger