Sådan passer du bedst på din computer

Dette kræver, at vi har det nyeste udstyr for at være en del af fællesskabet, især fordi computeren er blevet et vigtigt redskab i vores hverdag både i forhold til arbejde og studie. Derudover er de sociale medier også blevet en forlængelse af os selv, og derfor kræver det, at vi konstant er på, hvad end det er via ens computer eller telefon. Men en computer er mange gange også meget dyr, især hvis du går efter Apple-produkterne, hvorfor det er så vigtigt at passe rigtigt godt på den, hvilket du kan gøre på mange forskellige måder.

Hvad er CCleaner?

Først og fremmest er det en god ide at holde nogenlunde orden i din computer, og derved frasortere ting, som du alligevel ikke bruger. Dette effektiviserer din computer, og sørger for, at den fortsat er hurtig. CCleaner er et optimeringsprogram, som rengør din computer for dig. Den renser dit system, så der bliver mere plads på harddisken, hvilket gør din computer langt mere effektiv og hurtig. Programmet er både udviklet til Windows og Mac, hvor det desuden også findes på dansk, så du på den måde ikke behøver at være nervøs for, om dine engelskkundskaber er gode nok.

Ellers spørg om hjælp

Hvis du synes, at alt det med elektronik er en noget forvirrende størrelse, findes der heldigvis mange forskellige steder, du kan henvende dig. Bare på Google er der massevis af gode hjemmesider, og på https://www.altomteknik.dk/videncentre/ kan du også læse alt om teknik og elektronik, så du har således mange muligheder for hjælp.

One thought on “Sådan passer du bedst på din computer

Comments are closed.

Cookie-indstillinger