KLINGER – Lokaldisplay til Ex-områder – Nu i rustfri indkapsling

BA304G kan nu, som supplement til det kendte GRP hus, leveres i en indkapsling helt i rustfri stål (316). Begge huse er IP66 og med certificering fra både IECEx, ATEX og ETL til både gas og støv, kan display enheden anvendes overalt i verden sammen med næsten alle andre former for klassificeret udstyr.

Det 34mm høje 4-cifrede display giver maksimal kontrast og har en meget bred betragtningsvinkel, der let kan læses unde de fleste lysforhold, Hvis dette ikke er tilstrækkeligt kan er en valgfri baggrundsbelysning tilgængelig for installationer i dårligt oplyste områder. De fire cifre, med fortegn, kan konfigureres til at vise en værdi mellem -9999 og 9999, ligesom nul og span kan indstilles individuelt for tilpasning til aktuelle ingeniørmæssige enheder. En kvadratrods uddrager, samt mulighed for at foretage en 16 punkters linearisering af signalet, gør BA304G ideel til visning af flow eller tankindhold i applikationer hvor tilpasning af målesignalet er påkrævet for lettere aflæsning.

Som alle de andre display fra Beka kan den nye BA304G SS leveres for med beslag på rørmontage, opmærkning med TAG numre, ligesom det selvfølgelig er omfattet af BEKA’ 3 års fabriksgaranti.

Læs om lokale display til Ex-områder her

LÆS også: Klinger – Ny stationær gasdetektor lytter efter lækager
KLINGER Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger