Saint-Gobain Abrasives – Bedre arbejdsmiljø med støjdæmpede diamantklinger

Klingen har endda patentsøgte reces imellem segmenterne, som har en speciel udformning, hvilket gør, at der ikke dannes nogen luftstrømme og dermed elimineres den høje og hvinende lyd ved skæring.

Pro Silencio Beton med 230 mm diameter er velegnet til anvendelse i beton og generelle byggematerialer med vinkelsliber. Denne klinge mindsker støjniveauet med op til 3 gange eller modsvarende en reducering på 5 dB, sammenlignet med konventionelle klinger. Til savning og skæring af diverse byggematerialer med bordsav, findes klingen Pro Silencio Universal med 350 mm diameter, som giver op til 8 gange lavere støjniveau, modsvarende en reducering på 9 dB.

læs om automat savning her

“Takket være støjdæmpede klinger får man et meget bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen – ikke bare for operatøren, men for alle andre som opholder sig der. Støjdæmpede klinger som Norton Clippers Pro Silencio er ideelle til støjfølsomme områder som sygehuse, skoler og boligområder.” fortæller Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S.

LÆS også: Saint-Gobain Abrasives – Norton Paint System udvides med nye blandebægre
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger