Remoni – Optimer din produktion med komplet IoT-løsning

I kølvandet på den mangelfulde, eller ligefrem ikke-eksisterende overvågning, kan konsekvenserne af nedsat produktion, dårligt indeklima, skader på bygningen og mangel på kontrol over leverandører, true både bundlinje, arbejdsklima og produktion. Det vil en kombination af trådløse IoT sensorer og alarmer nu lave om på

I dag er vedligehold af tekniske installationer som motorer, ventilationsanlæg, lys og produktionsmaskiner besværligt og omkostningstungt. For virksomheder kan det ofte resultere i dyre lappeløsninger og tilmed produktionsstop, når tekniske komponenter pludselig sætter ud – simpelthen fordi overvågning ikke stod højt nok på virksomhedens prioriteringsliste.

For at undgå dette, er der behov for en ny, mere proaktiv tilgang til overvågning af tekniske installationer. Kun løbende og fleksibel overvågning kan forhindre ubehagelige overraskelser som læk og overforbrug af ressourcer.

Hemmeligheden er proaktivt vedligehold
Normalt kan teknisk vedligeholdelse inddeles i fire forskellige kategorier:

Vedligeholdelse ved nedbrud, hvor reparation først udføres når den tekniske komponent bryder sammen (med omkostningerne ved ingen produktion i mellemtiden.)

Forebyggende vedligeholdelse, en tidsbaseret metode hvor udstyr tages offline og gennemgås, på et forudbestemt og periodisk grundlag.
(Noget som kan være dyrt, fordi der i 95% af tiden ikke var noget galt.)

Forudsigelig vedligeholdelse, en tilstandsbaseret tilgang hvor udstyret måles for at vurdere, om det vil fejle i fremtiden.
(På den måde kan man lave foranstaltninger og undgå konsekvenserne.)

Proaktiv vedligeholdelse, en ny metode, der fokuserer på overvågning og korrigering af årsagerne til fejl på det tekniske udstyr. Metoden er også designet til at udvide udstyrets levetid. Det gør man ved at tilpasse et højt driftspræcisionsniveau, så ressourcer ikke går tabt.

Kunstig intelligens letter arbejdsbyrden
Ved at spotte præcis hvor slitage og overforbrug opstår, kan udfordringer som bygningsskader og tab af produktion forhindres. Hemmeligheden er vedligeholdelse gennem løbende, nøjagtig og proaktiv overvågning. Overvågningen sker ved at fastgøre en trådløs IoT sensor direkte udenpå flerleddede kabler. Derfra transmitteres data til ReMoni-skyen ReCalc. Fra skyen modtager brugeren alarmer i tilfælde af overforbrug, læk eller udsving.

I ReCalc findes der også en driftsalarm, der tæller timerne indtil næste service af den overvågede enhed. På den måde er der altid styr på, hvor længe en produktionsenhed har kørt. Den kunstige intelligens i skyen letter en del af arbejdsbyrden, fordi proaktivt og forudsigeligt vedligehold af de tekniske installationer kun er et par klik væk. Det kan spare virksomheden for store, røde tal på bundlinjen.

LÆS også: Derfor skal du ikke holde igen med teknikken
Remoni – Optimer din produktion med komplet IoT-løsning's Firmaprofil
Cookie-indstillinger