Brother – Vær kreativ og brug din labelprinter til at pynte op til jul

Tusinder af danskere har opdaget, at de kan lave deres egne gavebånd til julepakkerne, skrive søde til-og-fra mærker eller printe personlige bordkort til julebordet – alt sammen på deres mobiltelefon og en trådløs Brother CUBE labelprinter. Den koster kun 499 kroner.

Hvem kunne have drømt om det – en labelprinter som julehit. Ovenikøbet en labelprinter, der udskriver labels via smartphonen?

Den kendte printerfabrikant Brother oplever i øjeblikket, at et af firmaets nyere produkter er den største salgssucces. Den lille firkantede CUBE labelprinter sælger som varme æbleskiver og julekager.

Mange af køberne er mennesker, der normalt slet ikke lægger en labelprinter i indkøbskurven. Labelprintere er jo noget, man har stående på kontoret. Ikke en gadget, der står på sofabordet, i køkkenet – og er centrum for både ens egen og hele familiens kreativitet.

Det er den nu, hvor Familien Danmark har opdaget, at Brothers P-touch CUBE kan printe direkte på en masse forskellige tapes. De kan f.eks. være sølv- eller guldfarvede. De findes også som satinbånd og kan bruges til personlige gavebånd med sløjfe på. Nogle Brother-tapes kan sågar tåle at komme med i vaskemaskinen, når man udskriver navne-mærkater på dem til børnenes vintertøj eller sit eget sportstøj til motionscentret.
Spændvidden af kreative muligheder – også her i juletiden – illustreres måske bedst gennem de billeder, vi har krydret teksten med. Eller gennem denne lille demovideo.

Let at være kreativ
Brothers P-touch CUBE er samtidig meget nem at omgås. Den kører på batteri og er ikke større end, at man kan have den med overalt. Mere end nogen anden labelprinter på markedet fungerer Brother CUBE som mobiltelefonens forlængede arm.

Man designer sine labels via en brugervenlig Brother-app, som kan downloades gratis til iPhone, iPad, Android-mobil eller -tablet. De kreative resultater udskrives trådløst på CUBE labelprinteren via Bluetooth. Det tager kun få sekunder.

Undervejs kan man selvfølgelig vælge layout, skrifttype og farve, lægge logoer, tegninger, fotos og emojis ind. Med de 64 forskellige kulører og materialer, som Brother kan levere labels i, er det som at sidde i julemandens eget værksted.

Hos Brother har vi set mange sjove eksempler på, hvordan CUBE-ejere bryder labelprinternes traditionelle grænser. Nogle udskriver f.eks. til og fra-kort eller små personlige hilsener på gavebåndet omkring julepakken. Andre printer julekort, bordkort til julebordet eller festlige labels, som man kan sætte på sit eget glas eller en flaske til julefrokost og nytårsfest.

Og – nåhhrr ja. Her til sidst skal måske lige nævnes, at Brother P-touch CUBE naturligvis også kan fungere som en almindelig labelprinter. CUBE kan bare så meget mere end printe labels til ringbind, arkivmapper, kabler eller anden opmærkning.

Brothers smarte nyhed hedder P-touch PT-P300T ved sit fulde navn. Alle kalder den dog for CUBE, for labelprinteren ligner jo en terning i hvidt og gråt. Den gratis P-touch Design&Print app kan downloades fra Apples App Store eller Google Play. Den er legende let at bruge for både voksne og børn – og vil hurtigt blive en af de mest populære apps på mobiltelefonen.

I app’en kan man vælge mellem forskellige skabeloner, med og uden fotos. Man kan finde sin egen personlige skrifttype til teksterne, skifte farver på bogstaverne og lægge rammer ind. Selvfølgelig kan man også placere de samme sjove emojis og symboler på sine labels, som man bruger i sine poster på sociale medier, i e-mails og sms’er.
Brother P-touch CUBE udskriver labels med 20 mm i sekundet og i bredder op til 12 mm. Labelprinterens indbyggede kniv gør det let at skære labels i præcis den længde, man ønsker.

Se Leverandører af Labelprintere
Cookie-indstillinger