NiceLabel lancerer verdens første cloud-baserede labelling-system

NiceLabel, en af verdens førende udviklere af software til design og styring af etiketter og labels, lancerer i dag ​​verdens første offentligt tilgængelige cloud-baserede label management-system. Det gør det blandt andet muligt at tage ét stort digitalt tigerspring, når det gælder labelling af produkter enten direkte i produktionen, eller når varerne skal ud til kunden.

Label Cloud er en SaaS-løsning, der bygger på NiceLabels Label Management-system. Det tillader brugerne at styre deres label- og etiketdesign, produktdata og kvalitetskontrol centralt samtidig med, at andre afdelinger, leverandører og partnere kan tilgå informationerne i skyen og printe deres egne labels lokalt.

Cloudløsningen er billig i drift, idet der ikke er behov for at investere i ny it-infrastruktur. Samtidig er brugervenligheden høj, hvilket betyder, at it-afdelingen ikke skal ind over design og udrulning. Det giver øget fleksibilitet og hurtig implementering. Desuden digitaliseres kvalitetssikringen, hvilket eliminerer den manuelle kvalitetskontrol og minimerer risikoen for fejl.

  • Markedet for labelsoftware har ikke ændret sig meget i det sidste årti, men med lanceringen af Label Cloud transformerer vi hele området og sætter en ny standard. Softwaren gør det muligt at forenkle labelprocessen og skalere fleksibelt op og ned, hvilket gør, at løsningen appellerer til både små og store virksomheder, siger Ken Moir, marketingdirektør i NiceLabel, og fortsætter:
  • Label Cloud sikrer, at alle brugere i en organisation kan designe og arbejde med labels. Det skaber en smidig og hurtig arbejdsproces, hvor man hurtigt kan omstille sig til de forskellige behov i organisationen. Desuden sikrer det indbyggede dokumenthåndteringssystem en højere kvalitet og nøjagtighed, siger han.

Løsningen kan med fordel anvendes i produktionen af fx underleverandørkomponenter, fødevarer, medicin, tøj og andet udstyr, og da Label Cloud ikke kræver nogen installation og nemt kan sættes op, er investeringen tjent hjem på mindre end seks måneder. Løsningen bygger på den dokumenterede Microsoft Azura cloud-platform med indbygget programmeringsinterface til andre cloud- og forretningssystemer som fx ERP og MES.

  • Vi er meget tilfredse med, at NiceLabel har valgt at udnytte fordelene ved Microsofts Azure cloud-platform til at reformere og modernisere arbejdet med labels og etiketter i industrien. Dermed kan de nu supportere de kunder, der ønsker at digitalisere hele labellingprocessen, uanset om man sidder i en SMV eller en meget stor virksomhed, kommenterer Draško Ivanišević, Senior Partner Development Manager ISV for Central and Eastern Europe i Microsoft.

Samtidig med lanceringen af Label Cloud er NiceLabel også klar med opdateringer til virksomhedens nuværende on-premise portefølje af løsninger. Dette omfatter forbedringer af printproduktivitet og nye funktioner, der hjælper med at reducere it-support og yderligere effektivisere kvalitetsprocessen.

Se Leverandører af Labels
Cookie-indstillinger