Batco – Bedre hygiejne med berøringsfri affaldsspande

Hvem har sidst rørt ved affaldsspanden, og hvad med det affald der allerede ligger i spanden?

Vi har alle bakterier på vores hænder, og det er en af grundene til at flere og flere for eksempel anvender forskellige former for håndsprit, som vi også finder i institutioner, kantiner og på toiletter.

Men hvor meget nytter det, når vi skal af med vores affald og affaldsspanden skal åbnes med hænderne. Særligt på steder, hvor der kommer mange mennesker.

LÅGET ÅBNES MED STØJSVAG LAVENERGI-SENSOR
Løsningen er at anskaffe sig berøringsfri affaldsspande, hvor et batteridrevet låg åbnes automatisk ved hjælp af en sensor. Låget lukker tæt, så lugtgenerne fra spanden mindskes.

Spandene fås i alle størrelser, lige fra små bordmodeller på 5 liter til store gulvmodeller på 80 liter, så de passer til enhver anvendelse – lige fra køkkenet eller kantinebordet til puslepladser og offentlige toiletter.

FLOT DESIGN I RUSTFRIT STÅL – BÅDE TIL PRIVATE, ERHVERV OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER
Ninestars’ berøringsfri affaldsspande er alle udført i kraftigt rustfri stål, med et flot og hygiejnisk design som nedsætter risikoen for smitte- og lugtgener. Spandene har en støjsvag og patenteret lavenergi-mekanisme som kan åbne/lukke affaldsspandene 10-12.000 gange på et sæt batterier.

Der er 18 modeller i sortimentet – nogle af dem med to rum til affaldssortering – og alle er overfladebehandlet, så de er hygiejniske og lette at rengøre.

12 MILLIONER SENSORSTYREDE AFFALDSSPANDE SOLGT PÅ VERDENSPLAN
På verdensplan er der de seneste ti år solgt mere end 12 millioner sensorstyrede affaldsspande fra Ninestars. De berøringsfri affaldsspande anvendes også her i Danmark i institutioner som vuggestuer, børnehaver, borgerservice og plejehjem, på klinikker, sygehuse og kontorer med mere, men også i flere private hjem.

Hele sortimentet kan ses på in-lifestyle.dk, der forhandler affaldsspandene fra Ninestars til både erhverv og private.

LÆS også: HBM – ClipX en-kanals måleforstærker forenkler integration med maskiner og produktionssystemer
Batco – Bedre hygiejne med berøringsfri affaldsspande's Firmaprofil
Cookie-indstillinger