RIWAL VINDER PRIS I EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2017/18

Riwal blev udnævnt som en af ​​12 kategorivindere efter en endelig live bedømmelsessession, efter at konkurrencen begyndte sidste år med over 112.000 virksomheder fra de 34 lande, der oprindeligt blev taget i betragtning. Efter at være blevet udnævnt som en af ​​2898 virksomheder man “Skulle holde øje med” i december 2017 og derefter som en af ​​289 nationale vindere den 1. maj, gik Riwal videre til finalerne, hvor et endelige bedømmelsespanel valgte firmaet som vinder af kunde og markedsengagement kategorien. I forbindelse med denne kategori valgte dommerne Riwal ved at vurdere, at firmaet bedst demonstrerer, at der leveres innovativ kundeservice i øverste kvartil indenfor dets sektor, der formår at engagere alle grupper i dets potentielle marked, tilføjer en stærk USP til dets brand baseret på en integreret omni-kanal strategi, førende ny teknologi og processer, forbedring af målingsbaseret ydeevne og højt kvalificerede medarbejdere inden for firmaets egen organisation og forsyningskæde. 

Over 450 succesfulde erhvervsledere fra hele Europa mødtes til denne todages begivenhed sammen med politikere, ambassadører og akademikere for at fejre Riwals bemærkelsesværdige forretningspræstation, samt de andre kategorivindere i Europas største og mest prestigefyldte erhvervskonkurrence. 

Norty Turner, administrerende direktør for Riwal, udtaler: “Vi er meget stolte af at modtage kunde- og markedsengagementsprisen. Det er en væsentlig anerkendelse af alt det hårde arbejde, som alle hos Riwal har udført for at realisere vores mission om at levere branchens bedste kundeoplevelse. I betragtning af, at European Business Awards er anerkendes som et udstillingsvindue for Europas mest dynamiske virksomheder, er vi beærede over at blive anerkendt på dette niveau. “ 

Adrian Tripp, administrerende direktør for European Business Awards, sagde: “Vores vindere er guldstandarden indenfor udmærkelse i erhvervslivet, de er også stærke eksempler på vækstpotentialet i europæisk erhvervsliv i det nuværende stærkt konkurrenceprægede globale marked. De fortjener deres succes, og vi ønsker dem det bedste.”

LÆS også: Riwal satser yderligere på træning af operatører af lifte
Riwal Danmark A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger