Alle Maple 2018 brugere får fordele af forbedret bruger erfaring

Maplesoft™ præsenterer i dag en ny, større udgave af sit flagskibsprodukt, Maple™, der er den matematiske software, der gør det ekstremt nemt at analysere, udforske, visualisere og løse matematiske problemer. Maple 2018 indeholder mange forbedringer  i hvordan kunderne interagerer  med Maple, der giver betydelige forbedringer for alle kunder, uanset hvad de bruger Maple til. Den nye udgave omfatter også en stor samling af forbedringer indenfor avanceret matematik, visualisering, specialiserede applikationsområder og meget mere, der vil være fantastisk nyttige for matematikere, lærere, ingeniører og videnskabsfolk, der er afhængige af disse særlige features.

Folk bruger Maple til mange, forskellige ting, så værdien af forbedringerne i hver ny udgave er forskellig for hver bruger. Imidlertid er Maple 2018 ikke en udgave, man bør undvære. Maple 2018 indeholder et stort antal væsentlige forbedringer til hvordan brugerne interagerer med Maple – hvilket betyder, at alle kunder vil kunne se øjeblikkelige fordele i denne udgave. Fordelene omfatter: 

  • Et intelligent Context Panel, der forbedrer og kører nogle af Maples kraftigste Clickable Math™ værktøjer sammen til peg-og-klik adgang til et stort udvalg af matematiske operationer, og andre Maple værktøjer.
  • Betydelige forbedringer i Maples code editor, der gør det at skrive, fejlfinde og vedligeholde Maple code og Maple baserede applikationer nemmere og hurtigere end nogensinde før.
  • Dybere integrering af enheder i den matematiske motor, der forenkler enhedsbaserede kalkuler på dramatisk vis.
  • Nye muligheder for at beskytte sit arbejde mod modificering eller ‘over skulderen kig’, så kunderne kan dele deres arbejde og alligevel styre indholdet af deres arbejde. 

Maple 2018 indeholder også en bred vifte af forbedringer, der uddyber potentialet, foruden nyheder, der udvider anvendelsesområdet. Der blev foretaget integrerede forbedringer i Core matematikken, i almindelige og partielle, differentialligninger, simplificering, graf teori og meget mere. Nye muligheder omfatter datamatisk geometri, understøttelse af at udføre beregninger, der omfatter termokemiske egenskaber i kemiske stoffer, generering af øvelsesark til de studerende, der er bedømt automatisk af Maple, samt interpolering af ustrukturerede data.

“Enhver ny udgave af Maple omfatter en oplagring af forbedringer, spredt ud over mange forskellige områder i produktet, men folk anvender Maple til meget forskellige opgaver, så det er ikke alle ændringer, der er lige vigtige for enhver bruger. Men man bør ikke hoppe over Maple 2018,” siger dr. Laurent Bernardin, Chief Operating Officer og Chief Scientist hos Maplesoft.

“Med forbedringer til så mange af de måder, vore brugere interagerer med Maple på, uanset hvad de bruger Maple til, vil vore kunder finde ud af, at Maple 2018 gør det arbejde, de udfører i Maple, meget nemmere.”

 Maple kan leveres på flere sprog, inklusive fransk, simplificeret kinesisk samt brasiliansk portugisisk. En japansk udgave af Maple 2018 kommer om få uger.

Cookie-indstillinger