Lemvigh-Müller – Flydende fagmesse sætter fokus på gode belysningsløsninger

Lemvigh-Müller sætter fuld maskinkraft på at styrke kendskabet til sine aktiviteter inden for professionel belysning, der for nylig er relanceret under navnet Rigtigt Lys. Det sker på krydstogtfærgen Crown Seaways, som fra 5. til 7. marts er taget ud sin faste rutefart mellem København og Oslo for at danne ramme om stål- og teknikgrossistens fagmesse Godt hjulpet-dagen.

”Godt hjulpet-dagen er den helt rigtige ramme til at præsentere vores Rigtigt Lys-koncept for rådgivere, der arbejder med belysning, og el-installatører. Godt hjulpet handler lige så meget om viden som om produkter, og med Rigtigt lys har vi netop skabt en ny og mere helhedsorienteret tilgang til professionel belysning. Vi fokuserer ikke kun på produkter, men lige som meget på alt det, vi kan gøre for at hjælpe vores kunder med at skabe gode belysningsløsninger til deres kunder,” siger Michael Lind Scmhidt, salgsdirektør i forretningsområdet El-installation hos Lemvigh-Müller.

Hjælper med beregninger og teknik
Han ser ikke mindst frem til at give interesserede fagfolk mulighed for at møde Rigtigt Lys-teamet. Det består af erfarne belysningsteknikere, som hver dag hjælper Lemvigh-Müllers kunder med belysningsberegninger og andre tekniske aspekter, samt salgskonsulenter, der udelukkende arbejder med belysning.

”Vi lægger vægt på at være tilgængelige, men i dagligdagen bliver tingene ofte klaret via mail eller telefon, og man har sjældent mulighed for at møde hinanden ansigt til ansigt. Det er Godt hjulpet-dagen en god lejlighed til, og vi oplever stor interesse for at være med, både fra kunder og leverandører” siger Michael Lind Schmidt.

På det belysningsfaglige område har Lemvigh-Müller allieret sig med Anne Bay, direktør for det uafhængige kompetencenetværk Dansk Center for Lys (DCL). Hun kommer ombord for at fortælle om erfaringer med Human Centric Lighting, det vil sige belysningsløsninger, hvor lysniveau og farvetemperatur styres for at fremme menneskers biologiske, fysiologiske og psykologiske trivsel. Desuden vil der være mulighed for at høre mere om beslutningsprocessen i forbindelse med kommuners valg af belysningsløsninger til offentlige bygninger.

Viden er konkurrenceparameter
Det er ottende gang, Lemvigh-Müller arrangerer stor fagmesse for kunder og leverandører, og stål- og teknikgrossistens messe har gennem årene udviklet sig til et regulært tilløbsstykke. En del af forklaringen på stor opbakning fra både kunder og leverandører er en målrettet satsning på fagligt indhold. Viden om det, man handler med, er helt afgørende i en verden, hvor stadig flere globale aktører forsøger at erobre markedsandele inden for stort set alle sektorer, mener Morten Trolle, adm. direktør i Lemvigh-Müller.

”For virksomheder som Lemvigh-Müller handler det om at synliggøre alt det, der følger med, når man vælger en specialiseret grossist som leverandør. Vores stærkeste konkurrenceparameter er, at vi ved meget om både de produkter, vi handler med, og de markeder, vi er aktive i. Oven i det har vi opbygget en række tjenesteydelser, der gør det attraktivt for både kunder og leverandører at vælge os som samarbejdspartner. For eksempel let adgang til kompetente eksperter. Det er Rigtigt Lys er et godt eksempel på,” siger han.

Morten Trolle forventer, at op mod 1700 fagfolk fra tekniksektoren, byggebranchen og industrien hver dag vil gå ombord, når Crown Seaways 5., 6. og 7. marts lægger til kaj i henholdsvis København, Aarhus og Fredericia.

Se Leverandører af Belysning
Cookie-indstillinger