Alpha Akustik – Kom gratis til seminar om akustik og arbejdsmiljø

OPLEVER DU OGSÅ STØJ på kontoret?
Bliv klogere på hvordan man kan optimere arbejdsforhold i kontormiljøer.

Alpha Akustik vil gerne invitere dig til Støj & Arbejdsmiljø Fokus seminar (SAF), hvor vi sætter fokus på, hvordan man kan optimere trivsel og arbejdsforhold i kontormiljøer.

Vi har inviteret tegnestuechef, Kirsten Herup Søvang fra PLH Arkitekter A/S til at fortælle om deres arbejde for blandt andet DSV og Maersk på Amerika Plads. Kirsten vil gå i dybden med, hvordan de hos PLH Arkitekter satser bevidst på at skabe et optimeret arbejdsmiljø – og dermed bedre trivsel blandt medarbejderne.

Herudover får vi besøg af Per Møberg Nielsen, der er akustiker og arbejdsmiljøkonsulent samt indehaver af Akustik ApS. Per underviser i akustiske forhold og giver sin vurdering af problemer og udfordringer i storrumskontorer – ud fra et støjmæssigt perspektiv.

Slutteligt vil vores egen akustiker fra Alpha Akustik fremlægge forskellige cases, hvor arbejdsforholdene er blevet markant optimerede.

Vi håber på en dag med faglig udbytte, interessante oplæg og sparring. Seminaret er gratis og forplejning er inkluderet.

For tilmelding kontakt Marie Møller-Hansen på telefon 30 24 70 26 eller send en mail på marie@alpha-akustik.dk. Ved udeblivelse (uden afbud) vil der blive opkrævet 500 kr. i udeblivelses gebyr. Bemærk at der kun er et begrænset antal pladser til dette arrangement.

Alpha Akustik's Firmaprofil
Cookie-indstillinger