Vestas leverandørpris til Schaeffler for andet år i træk

Prisen i kategorien ”Best Support to Profitable Growth” tildeles den leverandør, der har ydet størst support til Vestas i forhold til at reducere ”Levelized Cost of Energy” LCOE (levetidsomkostninger i forhold til produktionen).

Thomas Borup, Vice President Powertrain & Nacelles, Global Procurement hos Vestas, roste samarbejdet med Schaeffler med ordene: „Jeg er glad for og stolt over at kunne overrække denne pris. I de senere år har Schaeffler udviklet sig fra at være komponentleverandør til systemleverandør. En leverandør der har reduceret kompleksiteten i vores supply chain og leverer fejlfri kvalitet – til tiden – verden over. En leverandør der har understøttet vores lokaliseringsstrategi, meget hurtigere end forventet. En leverandør med et proaktivt og innovativt mindset. En leverandør, som jeg er glad for og stolt over at kalde en sand Vestas partner“.

Dr. Stefan Spindler, CEO Schaeffler Industrial, modtog prisen sammen med Bernd Endres, Vice President Global Key Account Management Industrial og sagde: „Vi er utroligt stolte over igen at modtage denne pris, og vi ser frem til at samarbejde med Vestas om nye projekter, der kan resultere i yderligere optimeringspotentiale”.

Ud over sfæriske rullelejer, som anvendes i rotorakslen på 2 MW og 3 MW vindmøller, leverer Schaeffler montagefærdige systemer til Vestas, der omfatter aksel, leje og lejehus. Som en af verdens førende producenter af rulningslejer og udviklingspartner for vindmølleindustrien har Schaeffler produceret lejer til vindmøller i mere end 30 år.

LÆS også: FAG SmartQB – nyt udstyr til tilstandsovervågning
Schaeffler Danmark ApS's Firmaprofil
Cookie-indstillinger