Ny HP-løsning skaber verdens sikreste beskyttelse mod cyberangreb på netværksprintere

De nye HP Secure MPS funktioner inkluderer bl.a. avancerede, professionelle sikkerhedsservices, nye softwareløsninger og udvidede leveringsmuligheder til kundernes printerflåde fra flere leverandører. Derudover annoncerer HP også en ny løsning til at prækonfigurere HP printenheder, så de opnår en bedre sikkerhed. Besøg www.hp.com/go/SecureMPS for mere information.
 
Man kan ikke længere ignorere problemerne omkring sikkerheden på netværksprintere i lyset af de mange eksempler på, at firewalls er svækkede over for de mange, sofistikerede hackerangreb. Derfor har HP skabt en ny standard for managed print services, hvor vi indbygger den bedste sikkerhed, i alt hvad vi laver, for at give vores kunder mulighed for at være et skridt foran i kampen om sikkerhed på endpoints,” siger Nicholas Skov, produktchef i HP Danmark.
 
Branchens bedste sikkerhedsservices skal aflaste IT-afdelingen
HP har tilføjet nye implementerings- og serviceydelser til HP Secure MPS, så virksomheder kan outsource og forbedre deres sikkerhed, mens de samtidig sparer værdifulde IT-ressourcer. De nye services og funktioner inkluderer bl.a. automatisk overvågning og rapportering af virksomhedens flåde af printere, ny sikkerhedssupport og implementeringsservice fra HPs egne teknikere sammen med løbende rådgivning fra HP-certificerede sikkerhedsrådgivere.
 
Organisationer er nødsaget til aktivt at adressere sikkerhedsproblemerne inden for print infrastruktur, og her er leverandører af managed print services som HP en vigtig partner i den opgave,” siger Nicholas Skov.
 
Med de nye opdateringer er printerne til virksomheder også prækonfigurerede til at være sikrede fra start. Ældre porte og protokoller, der sjældent vedligeholdes og derfor er mere usikre, vil som udgangspunkt være lukkede, når HP sender printerne ud til kunderne, der aktivt skal åbne dem, hvis de er nødvendige for at installere printerne på virksomhedens netværk.
 
Samtidig bliver det også lettere at strømline vigtige forretningsprocesser og opgaver med HPs JetAdvantage, der giver større kontrol over godkendelse og adgangen til printere, sammen med mere data og bedre overblik over scanning og distribution af virksomhedens dokumenter.

Cookie-indstillinger