Fuglesikring

Fuglesikring

Fuglesikring skal sikre at duer, måger og andre fugle ikke beskadiger bygninger og facader med deres ekskrementer. Fuglesikring sikrer dermed e fortsat pæn facade, samt et mere hygiejnisk og attraktivt miljø. Bygninger bliver med fuglesikring også sikret mod at stuk, tagrender, ventilation og skorstene kan lukkes til af afføring og rede-materialer.

Fuglesikring refererer til en række foranstaltninger, der træffes for at forhindre eller styre uønskede fugleaktiviteter. Her tænkes på roosting, redebygning eller beskadige bygninger og ejendomme. Disse foranstaltninger kan være nødvendige for at beskytte strukturer og sikre sundheden og sikkerheden for mennesker i området.

Leverandører af Fuglesikring:

Edialux/Pelsis

Glentevej 11
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 75 14 48 00
E-mail: tanaco@pelsis.com

www.edialux.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Her er nogle almindelige metoder til fuglesikring:

  1. Netting: Monteret over udsatte områder for at forhindre fugle i at lande eller komme ind i bygninger. Netting fås i forskellige størrelser og styrker og kan installeres over tag, terrasser, og andre steder, hvor fugle kan forårsage problemer.
  2. Spikes: Metal- eller plastikspidser monteret på overflader, hvor fugle normalt lander eller rooster, for at forhindre dem i at finde et foothold. Disse spikes er harmløse for fuglene, men effektive til at afskrække dem fra at komme tættere på strukturer.
  3. Elektroniske afskrækningsmidler: Disse omfatter lyd- eller lysbaserede systemer, der genererer uønskede lyde eller blinker for at skræmme fugle væk fra området. Disse systemer kan være nyttige, især i større områder, hvor manuel kontrol er vanskelig.
  4. Skadedyrsbekæmpelse: Anvendelse af kemiske eller ikke-kemiske midler til at afskrække fugle fra at roosting eller bygge reder i nærheden af bygninger. Dette kan omfatte brugen af ​​repellenter, lokkeduer, eller andre teknikker til at manipulere fuglens adfærd.
  5. Strukturelle ændringer: Gennemførelse af ændringer i bygningens design eller struktur for at gøre det mindre attraktivt for fugle. Dette kan omfatte installation af skrå tag, tilføjelse af overhæng eller udskiftning af åbninger med lukkede systemer som skodder eller glaspaneler.

Fuglesikring bør være en del af en omfattende plan for skadedyrsbekæmpelse, der tager hensyn til de specifikke behov og krav i et givet område. Det er vigtigt at vælge de rigtige metoder og teknikker. Dette skal være baseret på typen af fugleproblemer, bygningens struktur og de lokale forhold.


Pelsis Danmark – Forebyggelse – den sikre måde




Pelsis Danmark er en del af den europæiske koncern, Pelsis, som udvikler og sælger produkter til bekæmpelse af skadedyr. Vi er en virksomhed med ambitiøse vækstmål og med et ønske om at gøre os kraftigt bemærket i vores branche.

Når det gælder fuglesikring, er forebyggelse, som med alle andre skadedyr, klart det bedste redskab. Specielt før parringssæsonen begynder, kan forebyggende arbejde forhindre fuglene i at slå sig ned. Man kan også forsøge at skabe attraktive redepladser væk fra bebyggede områder.

Bestil net, pigge, Avishock, Bird Spider, Bird Free og meget mere allerede nu for et hurtigt og nemt fuglesikringsarbejde inden parringssæsonen starter.

Duer opfatter Bird Free gelens farve, som ultraviolet lys. De opfatter den, som "ild". Den er lidt klistret, og lugter ubehageligt for fuglene. Den holder også duer væk fra steder, hvor de har opholdt sig i årevis.

Den professionelle på farten bestiller online - Klik her


Edialux/Pelsis – Kursus i fuglesikring – gratis seminar




(23. Februar 2023 kl. 09.00)

Vores fuglesikrings ekspert Mark Wenman, Bird proofing expert/specialist Network Pelsis UK, vil afholde et online kursus – åben for alle. Tilmelding senest den 22/2.

Det kan du forvente af dagen:

Dette endags onlinekursus giver dig indblik i fuglesikring, teknikker og systemer. Kurset er velegnet til begyndere og alle med erfaring. Bliv opdateret i den seneste udvikling, i elektriske systemer, solcelleisolering, lasere, Birdslope.

Kurset indeholder:

  • Fugleadfærd
  • Fuglesikring
  • Sygdom
  • Sundhed, sikerhed og lovgivning
  • Sikringstekniker
  • Salgsmuligheder
  • Fuglepigge
  • Fugletråd
  • Avishock
  • Fuglenet

Tilmelding kan ske nedenfor – du modtager en bekræftelse pr. mail med link til teams møde. Bemærk kurset foregår på engelsk, men der vil til enhver tid være mulighed for at stille spørgsmål på dansk.

Tilmeld ved at skrive til denne mail hans.hanserup@pelsis.com


Intelligent fugleskræmmer fra BirdAlert




Fugleskræmmeren fra Bird Alert reagerer, så snart potentielt skadevoldende fugle nærmer sig din juletræskultur

Den intelligente boks identificerer straks, om det er måger, gæs, råger eller stære og kan derefter udsende forskellige skræmmesignaler tilpasset fuglearten. Disse skræmmesignaler afhænger af, hvilke skræmmeværktøjer, der er koblet til fugleskræmmeren.

Bird Alert lærer og lagrer information om, hvilke signaler der virker bedst i det pågældende område og tilpasser sig derved forholdene.

Boksen kan tilkobles flere forskellige skræmmeværktøjer f.eks. højttalere. 

Takket være de forskellige skræmmeteknikker vænner fuglene sig ikke til fugleskræmmeren fra BirdAlert, som derfor bliver ved med at virke.

Hvordan får boksen strøm?

Boksen er forsynet med batteri, som har en levetid på ca. 4-5 dage per opladning. Du kan få både en udendørs oplader og en indendørs oplader.

Vil du undgå at skulle lade batteriet op, kan du tilkoble solceller med tilhørende stativ til boksen, som derved bliver selvforsynende med strøm.



Cookie-indstillinger