Krone Vinduer leverer til Midtjyllands højeste boligbyggeri

Med sine godt 11.000 m2, 70 meters højde og 23 etager bliver Papirtårnet et markant vartegn i det centrale Silkeborg. Boligbyggeriet bliver toppen af kransekagen i det tidligere industriområde, Papirfabrikken, hvor Årstidernes Arkitekter gennem de sidste 20 år har udviklet området fra nedlagt papirfabrik til en ny bydel, hvor erhverv, boliger og kultur smelter sammen.

Krone Vinduers distriktsansvarlig, Allan Plougmann udtaler: ”Undervejs i projekteringen fik vi testet vores dreje/kip vindue, som bestod med bravur. Derfor kunne vi tilbyde kunden en løsning der langt overgik tæthedskravene. Desuden kunne vi levere indadgående træ/alu vinduer med ekstra karmdybde og dermed opfylde alle ønsker fra arkitekterne.”

Eksperter i højhusbyggeri
Med sine 70 meter bliver Papirtårnet, Midtjyllands højeste byggeri og understreger dermed Krone Vinduers ekspertise for byggeri i højden. Med projekter som ALSIK i Sønderborg, Charlottetårnet i København og SDU i Odense har vinduesproducenten opbygget en knowhow, der er nødvendig når tegnestuerne skal rådgives til de rigtige løsninger.
Arkitekt Malene Nørgaard, hos Årstiderne Arkitekter udtaler: ”Krone Vinduers nye testede træ/alu vindue er den perfekte løsning til vores projekt; Papirtårnet i Silkeborg. Vinduet gør vores arbejde lettere, da det mere end opfylder kravene til tæthed i højhusbyggeri. Samtidig er det en del af Krone Vinduers brede standardsortiment af kvalitetsprodukter, der giver os muligheder fremfor begrænsninger i formgivningen af nye byggerier.”

KRONE VINDUER A/S er en 100 % danskejet ordreproducerende vinduesfabrik, som i mere end 60 år har fremstillet vinduer og døre i høj kvalitet. Krone Vinduer har gennem sparring med ledende arkitekter, leveret facadeløsninger til internationale anerkendte og prisbelønnede bygninger. KRONE VINDUER A/S ligger i Nordjylland i Danmark og produkterne forhandles i en række lande og virksomheden beskæftiger pt. ca. 140 medarbejdere.

Kontakt Krone Vinduer for yderligere oplysninger.

LÆS også: Krone Vinduer styrker organisationen
KRONE VINDUER A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger