NORD DRIVESYTEMS udstiller på ANUGA FOODTEC 2018

Fra 20. til 23. marts udstiller NORD DRIVESYSTEMS sine aluminiumdrev til fødevare- og drikkevareindustrien på ANUGA FOODTEC. De lette, korrosionsbestandige gearkomponenter, motorer med glatte overflader, frekvensomformere og motorstartere er ekstremt robuste og holdbare takket være en særlig overfladebehandling: NORD nsd tupH overfladebeskyttelse.

Til brug i krævende miljøer tilbyder NORD den ekstremt effektive nsd tupH-korrosionsbehandling på hele sit program af aluminiumsdrev. Ved denne proces hærdes materialet under overfladen og  skaber et beskyttende lag, der er permanent bundet til substratmaterialet. Behandlingen er baseret på en elektrolytisk proces som giver aluminium en korrosionsbestandighed, der ligner rustfrit stål. Den ridsefast overflade er mere end syv gange hårdere end ubehandlet aluminiumlegering. Drevene kan nemt modstå højtryksdampvask eller kontakt med aggressive rengøringsmidler.

Et økonomisk alternativ med mange varianter

nsd tupH-behandlede gearmotorer og frekvensomformere er et robust, holdbart og økonomisk alternativ til gearmotorer i rustfrit stål. Nsd tupH behandlede gearmotorer er tilgængelig for hele NORD,s  program af tandhjulsgear, fladgear, keglegear og snekkegear i aluminium, i modsætning til gear i rustfrit stål, som kun tilbydes i et lille antal varianter af andre producenter. Alle skruer, bolte og andre standardkomponenter, inklusive hulaksler og udgangsaksler er fremstillet af rustfrit stål. De glatte motorer uden ventilator spreder ikke bakterier og er meget støjsvage. De er tilgængelige som synkrone og asynkrone motorer og opfylder effektivitetsklasserne IE2 og IE3 (asynkrone motorer) og IE4 (synkronmotorer).

Ud over robuste og korrosionsbestandige gearmotorer til fødevare- og drikkevareindustrien vil NORD DRIVESYSTEMS selvfølgelig også præsentere andre produkter fra sit omfattende udvalg af drev og drevelektronik hos ANUGA FOODTEC 2018 i Köln. NORD udstiller ii Hal 10.1, på stand B061.

Virksomhedens baggrund
Med over 3.600 medarbejdere har NORD DRIVESYSTEMS udviklet, produceret og solgt drevteknologi i over 50 år nu og er en af ​​de globale førende udbydere i branchen. Ud over standarddrev leverer NORD applikationsspecifikke koncepter og opløsninger.

NORD Drivesystems A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger