Sidste del af investering på plads for Blue Workforce A/S

Det betyder at Blue Workforce gør klar til at opruste sig yderligere for at efterkomme den store efterspørgsel der er på de Nordjysk udviklede og producerede robotter.
”Vi har allerede, i løbet af det sidste halve år, set at denne aftale har båret frugt for begge parter og vi kan konstatere at vi supplerer hinanden rigtigt godt, da vi kan trække på de mange kompetencer vi har i den samlede flok. Den synergi har vi brug for, for at fortsætte den gode kurs som der allerede er lagt i samarbejdet med den Asiatiske partner-virksomhed.” udtaler Preben Hjørner, CEO i Blue Workforce A/S

Blue Workforce A/S er grundlagt af iværksætter og robotnørd Preben Hjørnet med det mål at revolutionere robotindustrien indenfor pakke- og håndteringsrobotter, og den plan gælder ikke kun for Danmark, planen er at det skal være en global virksomhed – og med den endelige finansiering på plads er det mål nu endnu et skridt tættere på at blive realiseret.

Siden den første del af investeringen blev en realitet har virksomheden Blue Workforce A/S hastigt udviklet sig fra 5 medarbejdere til nu at have 20 medarbejdere i Danmark. Derudover er der også medarbejdere i Tyskland, Schweiz og Kina, hvilket har været en del af den overordnede plan, som Preben hjørnet har haft i flere år, om at skabe en global virksomhed der kan konkurrere med de store robotfirmaer i verden.
”Vi anser den investeringskreds vi har, for at have nogle stærke og værdifulde kompetencer og et globalt mindset omkring, at være partner i en global virksomhed. Det har været et vigtigt udvælgelseskriterie med hensyn til at vælge investor” udtaler Preben Hjørnet

Med den fuldførte investering følger en joint venture-aftale med den Kinesiske virksomhed Blue Workforce Robotics (Asia Pacific) Co., Ltd., med hovedkvarter i Shenzhen i Kina, som skal stå for at udvikle og servicere det Asiatiske marked. Den Asiatiske partner-virksomhed har derfor købt sig til en licens til at sælge og producere robotten RAGNAR under Blue Workforce’s brand og deltage i den fortsatte produktudvikling.

Med de forstærkede ressourcer er Blue Workforce godt rustet til at servicere sine kunder og imødekomme de vækstplaner virksomheden har sat. For den Asiatiske partner-virksomhed bliver den primære opgave at øge salget og levere robotten RAGNAR til Kinesiske kunder. Fokus for Blue Workforce A/S vil være på det nordeuropæiske marked hvor de allerede har flere systemer kørende. Det betyder at Blue Workforce vil fortsætte væksten, også i selve organisationen, der skal udvikles og styrkes i både Europa og Kina.

Markedet for simple og kost-effektive robotter til små og mellemstore virksomheder venter blot på, at der kommer en løsning, som kan leve op til de krav, der stilles til produktivitet og effektivitet. Samtidig har flere af de små og mellemstore virksomheder et ønske om at ride med på bølgen af industri 4.0 og få del i alle de fordele der ligger i at robotisere og digitalisere produktionen.

Det betyder, at der ligger et kæmpe marked foran Blue Workforce som er ivrige efter at få testet RAGNAR i deres produktion. Som følge af investeringsaftalen kan disse fremtidige kunder se frem til at få del i den nye teknik og Blue Workforce kan således også imødekomme den store interesse der er for vores RAGNAR robot.

LÆS også: Blue Workforce ansætter Vestas chef med fortid i Fyens robotudvikling
Blue Workforce's Firmaprofil
Cookie-indstillinger