Schneider Electric Danmark – Er strømmen gået?

Wiser Energy viser energiforbruget direkte i en app på brugerens smartphone eller tablet og kan desuden sende alarmer, hvis der er udfald i forsyningen eller andre afvigelser fra normalt forbrug.

Løsningen bygger videre på PowerTag – verdens mindste, trådløse energimåler fra Schneider Electric. PowerTag monteres lynhurtigt i gruppetavlen sammen med en gateway, der sender data sikkert til Wiser Energy-app’en på brugerens smartphone eller tablet.

App’en viser energiforbruget fordelt på grupper med PowerTag og kan desuden sende alarmer, hvis der er afvigelser fra normalforbruget eller udfald i forsyningen. Det er nyttigt for brugeren, for eksempel hvis der pludselig ikke er strøm i sommerhuset.

Wiser Energy gør det nemt at følge med i hjemmets forbrug, så brugeren kan vurdere, om det fx er på tide at udskifte kummefryseren med en mere energivenlig model. Eller måske minde husets teenagere om at slukke for lys, tv og spillekonsol, når de ikke er hjemme.

Wiser Energy er nem at installere med PowerTags og gateway i både nye og eksisterende tavler. Det gør løsningen attraktiv til både nybyg og opgraderinger af eksisterende el-installationer

Se leverandører af energimålere her
Cookie-indstillinger