Rittal – IT-virksomheden Diflex gjorde et smart valg med en ny datacontainer

Diflex er en IT-virksomhed, som beskytter små og mellemstore virksomheders IT-miljø. Efter mere end 50 år i lejede lokaler, flyttede Diflex tidligere på året ind i egne lokaler på over 600kvm, med kontorer i to plan. Virksomheden har udviklet sig stødt de seneste år og forventer fortsat vækst. Datasikkerhed er hjertet af virksomhedens forretning, og datacontaineren fungerer som back-up til den primære datahal. Samtidig maksimeres den fysiske sikkerhed ved at have en fritstående enhed.
– Med vores nye datahal og IT-infrastruktur løfter vi os til et nyt niveau.
For at kunne vokse yderligere, behøver vi den kapacitet, som datacontaineren giver os. Med flere kunder stiger kravene til sikkerheden samtidig, forklarer VD Daniel Ivarsson.

Rittal var det sikre valg
For Diflex var det et klart valg at vende sig til Rittal som leverandør af et komplet datacenter, selvom det ikke på forhånd var klart, hvad løsningen skulle indeholde.
– Vi havde mange overvejelser omkring fremtiden og udviklingen af Cloud-løsninger. Men vi kom frem til, at alt talte for en hybridløsning. De IT-tjenester, som kræver mere kraft og hurtigere responstid, lægger vi i vores egen hal, mens vi lægger andre tjenester hos Microsoft og deres Cloud-løsninger. Vi kommer dermed til at have funktionerne i Office 365, hvilket totalt set giver os en fantastisk løsning.

Primært bliver sekundært
Den nye primære datahal får back-up af den energieffektive mobile datacontainer fra Rittal (RDCC). Diflex tidligere primære datahal kommer hermed til at fungere som sekundær datahel. En både enkel og økonomisk løsning.
– Vi er vældigt glade for, at vi valgte RDCC da vi udvidede tilbage i 2011. Ellers kunne vi blot have vinket farvel den investering nu. I stedet tager vi den med os, udtaler Daniel Ivarsson.

Sikkert og energieffektivt
Det nye datacenter er 35 kvadratmeter og har alt hvad et moderne
Datacenter behøver. Rittal har både specificeret indholdet og leveret komponenterne, alt fra tag og gulv til serverrack, UPS og køling via LCP. Kun serverne er leveret af en anden leverandør.
– Rittal har haft fuld styring, og ved at vi kunne stole på dem, mistede vi ikke fokus fra salg og IT-drift.

Dobbelt af alt
Diflex’ hosting-tjenester kræver, at driften aldrig må gå i stå. For at sikre dette, står datacontaineren på brandsikker afstand fra hovedbygningen. I en tredje og adskilt bygning står nødgenerator i tilfælde af strømsvigt. Bredbåndet løber i fibernet fra fire forskellige steder og fra to forskellige leverandører. Sidst men ikke mindst, er alt dobbelt fodret med redundans.
– Eftersom serverne har høj densitet får vi god plads i datahallen, på trods af, at den er relativt lille, siger en tilfreds Daniel Ivarsson.

Cookie-indstillinger