EOT – Mange spændende speakere til nyt elektronikevent i Herning

Skandinaviens nye elektronikevent EOT – Electronics of Tomorrow åbner tirsdag 31. oktober til torsdag 2. november i MCH Messecenter Herning. Med fremtidens elektronik, vækst og innovation som omdrejningspunktet indbyder EOT de besøgende til konferencer, netværk og udstilling.
 
Her kan besøgende hente værdifuld viden inden for messens fem spor: Internet of Things, Startup & Funding, Tech & Business, Security samt Wireless & Cloud. Dagene bliver fyldt med anvendt viden, stærke udstillere, innovative startups, konferencer, demoer, workshops og international ‘best practice’. Det hele handler om innovation, nye relationer og synergi, om digitalisering, sikkerhed samt vækst og bundlinje.
 
Stærkt og internationalt konferenceprogram
På konferencesiden oplever EOT flot opbakning fra branchen med hele 37 skarpe speakere fra både ind- og udland. De besøgende kan således se frem til at hente ny viden om alt fra digitalisering og konkret implementering af fremtidens teknologier til smart city-initiativer, IoT-platforme og IT-sikkerhed:
 
– Vi bliver nødt til at tage nogle nye metoder i brug for at tiltrække de rigtige beslutningstagere, og med EOT har vi netop krydret den traditionelle udstilling med mange andre interessante events – heriblandt et konferenceprogram med nogle virkelig stærke speakere, siger Søren Manicus, partner i Indesmatech, der sidder med i udviklingsgruppen bag den nye elektronikmesse. Han understreger hertil, at man kan få meget ud af et besøg i Herning:
 
– Det er vigtigt, at man får en mange indtryk og lidt mellem ørene med hjem, og det kan man her ved at lade sig inspirere og udfordre af nogle internationale speakere eller af specifikke højteknologiske områder, hvor man har brug for at dygtiggøre sig. På den måde kan man få en meget effektiv dag ud af at tage til Herning.
 
Hele konferenceprogrammet er klar, så besøgende kan lade sig inspirere de tre dage med vidensdeling, innovation og networking. Det er allerede nu muligt at tilmelde sig de mange oplæg gratis på eot.dk.
 
Konferencerne på EOT – Electronics of Tomorrow arrangeres i tæt samarbejde med Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik, Indesmatech, Nohau Danmark, Develco Products samt DI Digital.

Fakta
EOT – Electronics of Tomorrow er et nytænkende bud på en messeevent, hvor konferencer, netværk og udstilling går op i en højere enhed. Arrangementet stiller skarpt på vækst, udvikling og innovation i et tæt samarbejde med branchen.

EOT afholdes 31. oktober til 2. november 2017 i MCH Messecenter Herning.

Se Leverandører af Elektronik
Cookie-indstillinger