Zebicon er ny distributør af Witte præcisionsfiksturer

Mellem marker og skov i den tyske by Barskamp, ligger den velrenommerede virksomhed Witte, der udvikler og producerer modulopbyggede positionerings- og fikseringssystemer. Det patenterede Alufix system har eksisteret på markedet i mere end 25 år, og skal nu forhandles af målevirksomheden Zebicon.

Fleksibel og modulopbygget
Wittes Alufix fiksturløsninger består af en række standardkomponenter, der kan samles på adskillige måder. Systemet er baseret på basiselementer som kuber, stænger og plader, der sammenkobles, justeres og fastspændes til den ønskede form.

Find leverandører af laserbearbejdningsudstyr her

Direktør for Zebicon, Jeppe Laursen, forklarer, ”Alufix fra Witte er et fikstur-byggesystem som er ultrafleksibelt og kan bruges igen og igen til alle typer opgaver. De mange kombinationsmuligheder gør, at fiksturet ikke kun dækker de nuværende behov, men også de fremtidige, da modulerne kan genbruges og kombineres med andre elementer.”

Witte har udviklet en række basissæt, som ud fra størrelse, type og mængde af komponenter, kan bruges ved forskellige behov.

Et perfekt match
Witte fikstursystemer er specielt gode til ensartet placering af emner til opmåling, både taktil og optisk. Da chancen bød sig, var det derfor heller ikke en svær beslutning for Jeppe Laursen at tage agenturet ind i Zebicon.

”Med Wittes fiksturløsninger tilbyder vi et virkeligt stærkt produkt til mange formål. Men vores primære fokus er selvfølgelig den synergi, der er med vores automatiserede ScanBox-løsninger fra GOM,” fortæller direktøren.

Udover at blive brugt i opmålingsprocesser, er Witte Alufix også velegnet til montage og opretning, lime- og svejseprocesser, fræsning og laserbearbejdning. ”Wittes produkter passer perfekt med vores andre aktiviteter: Intelligente løsninger, stor fleksibilitet og høj kvalitet!” afslutter Jeppe Laursen.

Oplev Witte fiksturer på hi17
Mød Zebicon på stand K-8256 i hallen for underleverandører, hvor virksomheden står klar til en snak om mulighederne med Witte præcisionsfiksturer til egne opmålinger. Udover at præsentere løsningerne fra Witte, demonstrerer Zebicon også livescanning på standen, både i manuelt og fuldautomatisk setup

Se leverandører af måleudstyr her
Cookie-indstillinger