Løwener – Ny CX flowmåler til kølevand uden bevægelige dele

Måleren har et rektangel konstruktion, der er tilpasset flowrøret og bevirker et stabil flow og eliminerer lige rørføring ved montering af måleren.  Den kompakte konstruktion gør at måleren kan monteres, hvor der ikke er meget plads.

Forskellige størrelser
CX flowmåler leveres med display samt puls- og analog udgang i størrelser DN10 (0,5-18 l/min), DN15 og DN20 (0,0-72 l/min). Tilslutning er 3/8 for DN10, ½” for DN15 og ¾” for DN20. Temperaturområde er fra 0-85 grC. Display er et LED display med  4 digitale tal og i to farver (grøn og rød) og som viser øjeblikkelig flow eller akkumuleret flow. Der er mulighed for at vælge analog udgang eller switch udgang. Flowretning kan ændres og supplement display er til rådighed.

Ingen bevægelige dele
Da måleren ikke har bevægelige dele eller forhindringer i målerøret, vil tryktabet være meget begrænset med lang levetid og holdbarhed. Den kompakte konstruktion gør det nemt, at finde et sted at montere måleren. Flowrøret er fremstillet af et speciel plastikmateriale indeholdende ”derivativer”, som bevirker at elektroderne ikke kommer i kontakt med væsken og dermed ikke ødelægges.

Se Leverandører af Flowmålere
Cookie-indstillinger