Handy Transportvogne – Specialudviklede vogne giver bedre arbejdsmiljø hos Sygehus Sønderjylland

De indlagte på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg skal have det godt. Faktisk skal de have det så godt, at deres madordning netop er blevet opgraderet fra almindelig bakkeservering, hvor alle får det samme, til à la carte bestilling samt roomservice. I forbindelse med det nye bespisningskoncept blev Handy Transportvogne, der er specialister i unikke kundetilpassede logistikløsninger, hyret til at udvikle den optimale transportvogn.

– Vi havde behov for, at vores måltidsværter nemt og sikkert kunne flytte tunge servicevogne uden at overanstrenge sig ved at gå og skubbe dem i de uhensigtsmæssige stillinger, som de gjorde. Nu har vi en løsning, hvor man ikke skal trække eller skubbe manuelt, og fordi føreren er placeret foran på vognen, mindskes risikoen for at påkøre noget, siger Rikke Larsen, der er servicechef på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg.

Udviklet i fællesskab
Sygehusets nye transportvogne består hver især af en såkaldt translet – en trehjulet scooterlignende trækker – samt en ladvogn, der kobles efter. Men inden det færdige produkt kom til at se ud, som det gør i dag, blev det penduleret frem og tilbage flere gange mellem køber og sælger, og netop fleksible samarbejder, hvor der udvikles i fællesskab med kunden, er et af Handy Transportvognes kendetegn.

– Efter en indledende dialog med Handy Transportvogne, fik vi en vogn på prøve i en måned. Så gav vi feedback, og de tilrettede nogle ting, inden vi fik den retur til endnu en testrunde. Efter en sidste omgang småændringer blev resultatet, som vi ønskede. I dag letter de nye vogne virkelig arbejdet for vores måltidsværter, der oplever en væsentlig mindre belastning af blandt andet arme, skuldre og ryg i forhold til tidligere, forklarer Rikke Larsen.

Custom made
Individuelle tilpasninger ligger i DNA’et i størstedelen af Handy Transportvognes løsninger, og vognen til Sygehus Sønderjylland i Sønderborg er ingen undtagelse. Forrest på transletten er der for eksempel monteret et bakkebord, der er særligt udviklet med henblik på roomservice til patienterne.

– Vores udgangspunkt er altid kundens behov, frem for de færdige produkter vi har på hylderne, og netop derfor har vi noget særligt at tilbyde. Vi udvikler i samarbejde med kunden, og som det også var tilfældet med vognen til Sygehus Sønderjylland i Sønderborg, så stopper vi ikke med at tilpasse produktet, før resultatet sidder lige i skabet, siger Anne-Mette Isbrandt Madsen, salgskoordinator ved Handy Transportvogne

LÆS også: Arbejdsgiverne – Hvo inter vover – virksomhederne investerer for lidt
Handy Transportvogne – Specialudviklede vogne giver bedre arbejdsmiljø hos Sygehus Sønderjylland's Firmaprofil
Cookie-indstillinger