SKT – Tryksat kloakering skal sikre spildevandshåndtering fra sommerhuse

Det fortæller Allan Rosenhøj, der er ny landechef for SKT Danmark, som laver tryksat kloakering til eksempelvis sommerhus- og kolonihaveområder.
»Spildevandshåndtering kræver sikre løsninger af hensyn til grundvandet og vores fremtidige rene drikkevand. Desværre er traditionel kloakering ret bekostelig for de sommerhusejere, som får påbud om at sørge for tilslutning til kloak. Vi tilbyder en god og økonomisk løsning til de kommunale forsyningsselskaber,« siger Allan Rosenhøj.

SKT Danmarks kloakeringsløsning kan lede spildevand fra vanskelige områder til de centrale kloakker. Tryksat kloakering kan etableres i et helt sommerhusområde inden for få uger, og blandt andet det nordfynske vand- og spildevandsselskab VandCenter Syd har allerede i en årrække brugt SKT Danmarks teknologi.

»Med vores løsning kan det kommunale spildevandsselskab hurtigt hjælpe sine borgere med at rette op på forholdene – også selv om området skråner opad eller grundvandsstanden er høj. I Danmark er der installeret over 20.000 af vores anlæg i forbindelse med det åbne land, og jeg ser frem til at styrke kendskabet til løsningen,« siger Allan Rosenhøj.

SKT Danmark er det danske landekontor for den svenske pumpe- og anlægsvirksomhed Skandinavisk Kommunalteknik

Cookie-indstillinger