Knauf Insulation – en pålidelig partner

Kendskabet til isolering fra Knauf Insulations bliver større og større i det sydvestlige Finland. Puumerkki oplever Knauf som en engageret og aktiv samarbejdspartner.

Puumerkki har gennem årene fået et stærkt fodfæste inden for træbyggeri i det sydvestlige Finland (‘Egentlige Finland’). Virksomheden henvender sig til byggefirmaer, forhandlere, boligindustrien og industriel anvendelse af træ i Finland og Baltikum.

Men verden ændrer sig, og derfor er selskabet også nødt til at ændre sig. Selv et firma, der har specialiseret sig i træbaserede byggematerialer, skal kunne tilbyde et stadig mere varieret produktsortiment.

– I fremtiden vil folk kunne købe flere produkter på et og samme sted. Størstedelen af vores salg består stadig af tømmer og brædder, men vores hensigt er at vokse på byggeområdet med en række andre produkter. Isolering er en af disse produktgrupper, siger sælger Jari Salomaja, som hos Puumerkki er ansvarlig for varesalg til byggefirmaer i det sydvestlige Finland.

Mange kvadrater i en pakke
Puumerkki har gennem nogle år solgt og opbevaret Knauf Insulations isoleringsprodukter i den sydvestfinske region. Produkterne sælges især til byggefirmaer, og ifølge Jari Salomaja er det en stor fordel, at Knaufs isolering er effektivt pakket, og at der kan være mange kvadrater i en pakke.

– Effektiv emballering muliggør en effektiv opbevaring og reducerer transportomkostningerne. Eftersom vi har plads til tilstrækkeligt med produkter på vores lager, behøver kunden ikke selv opbevare produkterne. Vi kan hurtigt levere endda store mængder isolering til byggearbejdspladserne, siger han.

Også isoleringens kvalitet får ros af Salomaja. Knauf Insulations uld er nem at håndtere, har en god isoleringsevne og klarer fugt godt. Også brandklasse A1 taler for at vælge Knaufs isolering til forskellige sammenhænge.

Bevidstheden øges gennem samarbejde
Jari Salomaja siger, at Knauf Insulation er en meget vigtig samarbejdspartner for Puumerkki. Ifølge ham kender man i det sydvestlige Finland Knauf ganske udmærket fra tidligere, primært for deres gipsplader. Nu er man i byggebranchen også begyndt at forbinde virksomheden med isolering.
Det er dog ikke noget, der er sket helt at sig selv. Puumerkki har aktivt ført salgskampagner og har gennemført markedstiltag sammen med Knauf Insulation.

– For eksempel har vi iBjörneborg om kort tid en præsentation af Knauf Insulation, og det er hensigten også at organisere en lignende i Åbo.

Ifølge Salomaja har Knauf Insulations stærke engagement i samarbejdet med Puumerkki betydet, at det har været nemt for Puumerkki at engagere sig med Knauf Insulation. Fordelene er gensidige.

– Fordi vi har en god kontakt til virksomhederne i regionen inden for træbyggeri og kender vores kunder godt, så tror jeg, vi er en vigtig distributør for Knauf Insulation. Når vi er i kontakt med kunderne vedrørende spørgsmål om træmaterialer, kan vi også tilbyde isoleringsprodukter, siger Salomaja.

LÆS også: Knauf Insulation opnår miljømål
Knauf A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger