Tyrolit – En diamantklinge specielt udviklet til støberier

En udfordring som mange støberier har med skæreskiver er, at skæredybden forsvinder efter kort tids bearbejdning, hvilket betyder, at man skal skifte skive flere gange under arbejdet. Men dette råder Tyrolit Premium *** Focur SA bod på, da diamantklingen ikke mister diameter ved slitage. Klingen har desuden op til 25 gange så lang levetid som en almindelig skæreskive.

“Tyrolit Premium *** Focur SA løser problemet med skæredybden, hvor man ikke kan komme igennem med en almindelig skæreskive på støbegods, fordi den slides ned. Brugeren slipper dermed for en masse skift af skiver og kan desuden genbruge klingen som metalskrot, når den er slidt op”, siger Produktchef hos Tyrolit, Göran Nyberg.
En anden stor fordel er, at klingen afgiver betydeligt mindre støv sammenlignet med andre skæreskiver, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø.

Tyrolit Premium *** Focur SA fås fra størrelse 125 mm til 230 mm til vinkelslibere og fra 300 mm til 600 mm til stationære skæremaskiner og har et karakteristisk design i sort med gulddetaljer.

Tyrolit Premium *** Focur SA fungerer også ganske udmærket til brugere i bådbranchen, som bearbejder plast og glasfiber samt til byggebranchen, hvor der arbejdes i fiberbeton.
Focur SA fås også som slibeskive med diamanter til slibning og fasning af kanter i støbegods.

For yderligere information kontakt venligst: Tyrolit A/S

LÆS også: Brady – Gå efter nul med udskrivning af sikkerhedsskilte på stedet
Tyrolit – En diamantklinge specielt udviklet til støberier's Firmaprofil
Cookie-indstillinger