Danfoss køber amerikanske White Drive Products, Inc.

White Drive Products producerer hydrauliske motorer og har hovedkvarter i Hopkinsville, Kentucky, USA.
White Drive Products udgør et ideelt match for Danfoss’ forretningssegment, Danfoss Power Solutions, der er en af verdens førende på markedet for mobilhydraulik. Med købet af White Drive Products styrkes Danfoss Power Solutions’ position som en stærk, global aktør inden for hydrauliske motorer.

”Dette opkøb understreger vores strategiske fokus på at skabe og udbygge ledende markedspositioner i vores kerneforretninger. White Drive Products er anerkendt for deres ekspertise inden for særligt hydrauliske motorer og passer perfekt ind i vores mobilhydraulikforretning. Sammen kan vi tilbyde en endnu bredere og mere konkurrencedygtig produktportefølje, som vores kunder vil drage fordel af. Med White Drive Products som en del af vores hydraulikforretning vil vi stå endnu stærkere på vigtige markeder i Nordamerika og Kina,” siger Niels B. Christiansen, koncernchef & CEO, Danfoss.

Både White Drive Products og Danfoss Power Solutions er veldrevne virksomheder, der leverer solide resultater. Sammen vil de to forretninger blive en endnu stærkere aktør på markedet og være bredere repræsenteret verden over. White Drive Products står stærkt på markedet i USA og Kina, og Danfoss Power Solutions er stærkt til stede i Europa – og de to aktører slår sig sammen med en klar ambition om at blive markedsledende i alle regioner.
”Integrationen af vores to virksomheder er et vigtigt skridt for både Danfoss og White Drive Products, og for begge parter er det en unik mulighed. Sammen har vi flere kræfter til at investere i innovation, og vi kan drage fordel af synergier. Sidst men ikke mindst står vi bedre rustet til at skabe vækst og vinde markedsandele. Danfoss og White Drive Products passer godt sammen, og vi er stolte over, at det nu er Danfoss, der skal videreføre Hollis Whites passion for innovation,” siger Rich Maddux, CEO, White Drive Products.

White Drive Products, Inc. blev grundlagt i 1976 af Harvey og Hollis White, Jr., og virksomheden har over 700 medarbejdere og havde i 2015 en omsætning på cirka 100 millioner USD. White Drive Products har fabrikker i Hopkinsville, USA, og Zhenjiang, Jiangsu, Kina, og salgs- og distributionsfaciliteter i USA, Kina og Europa.
Handlen er betinget af godkendelser fra myndigheder, herunder konkurrencemyndighederne. Købet forventes afsluttet i tredje kvartal 2016.

 

Cookie-indstillinger