Vakuumteknologi på højt plan hos ARMATEC!

For at kunne imødekomme de høje krav på markedet tilbyder vi SIHI Dry Vakuumpumper.

I modsætning til væskerings-, lamelvakuumpumper osv. er SIHIDry helt fri for olie og servicevæske. Denne pumpetype er en vertikalt orienteret dobbelt-skrue pumpe, som kører helt uden smørring eller mekaniske akseltætninger. Ideel for kemiske processer, hvor der er mulighed for flydende og faste partikler i processen. Det hermetisk lukkede hus er udviklet specielt til at kunne imødekomme disse krav, og stadigvæk at kunne levere en simpel løsning med en god driftsøkonomi og lav Life-Cycle Cost.

Gennemtænkt design

SIHIDry har et lavt energiforbrug, lave drifts- og vedligeholdsomkostninger. Desuden er den ekstrem støjsvag på grund af den elektroniske synkronisering. Der er intet olieniveau eller olieskift at bekymre sig om, ingen sliddele grundet de to berøringsfri skruespindler. Pumpen er designet med Top-Down design, hvilket gør transport af både gas og væske pålidelig i våde processer. Der er mulighed for køling på flere forskellige måder, alt afhængigt af behov. Den er født ATEX kategori 2, og kan sagtens fås med mere. Den klarer stort set alle tænkelige scenarier. Med en kapacitet op til 1000 m3 i timen, og tryk lavere end 0,001 mbar, findes der ingen vakuumopgaver SIHIDry ikke kan klare. Denne pumpe kan klare væsker og gasser, som er termisk følsomme, giftige, lugtende, ætsende og eksplosive m.m. Skruespindlerne, som er elektronisk synkroniseret, er ikke i kontakt og kører samtidigt uden nogle gear. Dette robuste design kan klare selv de vanskeligste opgaver indenfor vakuum.

Intelligent styring

For at kunne sikre muligheden for at kontrollere vigtige driftsparametre og maksimere processikkerheden gør det intelligente system det muligt, at overvåge driften fra start til slut. Det er muligt at køre forskellige programmer som; opvarmningscyklus, gennemskylning til rengøring på stedet, vakuum on/off og meget mere. Vigtigst af alt kræver styringen ingen yderligere programmering eller Logic fra kunden. Dette system giver meget mere regulering, end man ellers kan opnå med andre vakuumpumper. Med den integrerede selv-diagnosticering bliver service og vedligehold meget mere bekvemt.

Se en animationsvideo om SIHIDry her

 

 

LÆS også: Armatec – SpiroTrap MB3 unik snavsudskiller kombinerer kraft og fleksibilitet fra Spirotech!
Armatec A/S's Firmaprofil
Cookie-indstillinger