Encoder-ydelse fra Hengstler

Hengstler udvider ACURO AC58-portefølje med den udbredte EtherCAT-interface. Antallet af systemer, der anvender dette åbne, kraftige Ethernet-baserede system fortsætter med at vokse i hastigt tempo. Med ACURO AC58, der inkorporerer en EtherCAT-interface, kan brugere integrere en af de mest fuldendte encodere på markedet ind i stort set ethvert system, der benytter EtherCAT-teknologi. Dette forenkler designprocessen og garanterer pålideligkommunikation. Hengstlers ACURO AC58 EtherCAT-encoder er naturligvis certificeret af EtherCAT Technology Group (ETG).

Udvidet temperaturområde, tæthedsklasse IP67 og ekstrem høje chok- og vibrationsspecifikationer er blot nogle af de fremragende egenskaber, AC58 EtherCAT har. Denne fleksibilitet gør Hengstler ACURO AC58 til en af de mest alsidige encodere på markedet. Dens robusthed er særligt imponerende. Den kan også leveres i en version i rustfrit stål. Den passer ind i selv de mest barske miljøer.

Værdierne opdateres med en cyklustid på ned til 62,5 μs, hvilket gør den til den hurtigste encoder på markedet og gør kunder i stand til at implementere meget dynamiske processer. Enhedskonfiguration som restværdifunktion for roterende indekseringsmaskiner udvider anvendelsesmulighederne.

For mere information: Send venligst en e-mail til encoder@hengstler.com eller ring på +49 (0) 7424 89 0

Cookie-indstillinger