Skancode – TSC annoncerer opdatering af deres flagskib MX240 Series etiketteprinter

Den nye MX240P serien er en opdatering til MX240 serien der blev lanceret i februar 2014. MX240P har en trykstøbt aluminiumsmekanisme i et slidstærk , men let chassis, der er bygget til at håndtere de tunge cyklusser som typisk ses i fremstillingssektoren , logistik og shipping. MX240P serien vil være tilgængelig i hele verden starter i juni 2016 og SkanCode A/S anbefaler brugen af denne model.

Top-of- the-line ydelse, udstyret med en 536 MHz processor,  gør MX240P til TSC’s hurtigste nogensinde og øger din produktivitet gennem højhastighed kommunikation og ultra-høje printhastigheder. Printeren kommer læsset med standard funktioner, herunder en 4,3 ” farve touch skærm med et nyt GUI design med seks menuknapper , plads til 600 meter farvebånd og  8” ydrediameter medierulle til print af store oplag , indbygget Ethernet , to USB værter for eksternt tastatur og scanner og USB 2.0 og serielle interfaces til host kommunikation.

Modellerne omfatter en version af printeren med fuld rulle intern oprullekit, peel-off kit, cutter, Wi-Fi 802.11a /b/g/n, parallel og GPIO porte til integration med andet udstyr.

MX240P serien er fyldt med hukommelse, herunder 512 MB SDRAM og 512 MB FLASH, som giver mere end nok plads til opbevaring af skrifttyper, internationale tegnsæt og grafik. Printeren har også en Micro Secure Digital (microSD) FLASH hukommelseskortlæser for billigt at tilføje op til 32 GB hukommelse.

Branchens bedste fabriksgaranti

Alle modeller er bakket op af en to-års begrænset garanti, en af ​​de bedste i branchen.

Kraftfuld TSPL-EZ ™ printer programmeringssprog

Den MX240P serien er bundlet med TSPL-EZ ™ firmware, som inkorporerer tre forskellige printersprog: TSC printersprog, TPLE (Eltron EPL) og TPLZ (Zebra ZPL). Alsidig og intuitiv at bruge, firmware understøtter interne skalerbare True Type skrifttyper og har en BASIC tolk med en fil manager for at skabe kraftfulde printer-interface applikationer til flere host typer.

ANVENDELSE:

  • Udskrivning af store mængder
  • Mærkning Compliance
  • Lagerstyring
  • Shipping / modtagelse
  • Asset management
  • Elektronik / smykkemærkning
Se Leverandører af Etiketprintere
Cookie-indstillinger