Konserveringsmidler

Konserveringsmidler er stoffer eller kemikalier, der tilføjes til produkter for at forlænge deres holdbarhed ved at forhindre eller reducere vækst af mikroorganismer som bakterier, svampe og skadelige enzymer. Disse mikroorganismer kan nedbryde fødevarer, kosmetik, lægemidler, malinger og en lang række andre produkter, hvilket resulterer i dårlig lugt, ændringer i tekstur og endda potentielt sundhedsrisici.

Leverandører af og viden om konserveringsmidler:

Borup Kemi I/S

Bækgårdsvej 53
4140 Borup
Tlf.: 57 56 00 20
E-mail: kontakt@borupkemi.dk

www.borupkemi.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

RAMCON

Bregnerødvej 132
3460 Birkerød
Tlf.: 45 94 20 00
E-mail: ramcon@ramcon.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om konserveringsmidler:

Det er vigtigt at bemærke, at der er en stigende interesse for at finde naturlige og mere bæredygtige konserveringsmidler, da nogle syntetiske konserveringsmidler kan være forbundet med visse sundhedsbekymringer og miljøpåvirkninger. Valget af konserveringsmidler afhænger af produktets type, dets anvendelsesområde og de gældende regler og reguleringer for sikkerhed og kvalitet.

Cookie-indstillinger